Wie zijn wij?

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.
 
Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.
 
NHBO wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO kunt verwachten? Lees verder om te zien wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

Missie

We zijn er voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling, omdat we weten dat groei en uitdaging de weg is naar een gelukkig en succesvol professioneel leven. Met ons doelgerichte onderwijsaanbod faciliteren we op een betrouwbare en toegankelijke manier jouw ontwikkeling.

Visie

Met ons aanbod van 350 praktijkgerichte cursussen leer je snel en op een praktische manier een vak of beroep. Ervaren docenten ondersteunen jou en je professionele groei met behulp van de beste leermethoden, zodat je snel aan de slag kan in je nieuwe werkveld; in loondienst of als zelfstandig ondernemer.

Ontstaan van NHBO

Het begin van NHBO

Voordat NHBO het levenslicht zag, hebben we al jarenlange ervaring opgedaan als school bij onze zuiderburen. Vanwege de grote vraag in Nederland om praktijkgerichte, kortlopende en voordelige scholing hebben we ons ook succesvol in Nederland kunnen vestigen. Een gloednieuwe school in een andere markt, maar nog altijd voortbouwend op onze belangrijkste pijlers.
 
We openden ons eerste leslocatie en kantoor in Breda, en al snel volgden onze locaties Amsterdam en Rotterdam. Inmiddels kun je op acht locaties in Nederland les bij ons volgen, of gewoon vanuit huis studeren. Zo willen we kortlopend onderwijs en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen mogelijk maken!

Belenus Group

NHBO is onderdeel van de Belenus Group, een internationale onderwijsgroep actief in meer dan 10 landen.