Wie zijn wij?

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHBO wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO kunt verwachten? Lees verder om te zien wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen.

Erkende Kwaliteit

Je volgt onderwijs van hoge kwaliteit. NHBO is namelijk ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit altijd gewaarborgd.

docent bij schoonheidsschool

Visie en missie

Nederland is een land van kleine en grote ondernemers die denken in kansen en mogelijkheden. Het midden- en kleinbedrijf (mkb) is de economische motor van Nederland en beslaat 99% van het Nederlandse bedrijfsleven. Iedere ondernemer heeft ooit de wens gehad om een mooi product of dienst aan te bieden en heeft die sprong in het diepe gewaagd. Met het vooruitzicht meer vrijheid en te doen wat je leuk vindt zijn er veel mogelijkheden! Daarom biedt NHBO opleidingen aan die je naast beroepskennis en -kunde ook de fijne kneepjes van het ondernemerschap leren.

NHBO is voor degenen die deze veelgedroomde overstap willen maken naar het ondernemerschap, maar ook voor alle mensen die hun passie willen najagen zonder een kostbare, meerjarige opleiding te volgen. We geloven dat iedereen zich gemakkelijk moet kunnen omscholen en ontwikkelen. We leven in een tijd waarin velen de vrijheid hebben om te streven naar hun persoonlijke idee van voldoening. Ons doel is om te helpen met deze droom. Het is voor ons dan ook een eer dat wij deze prachtige stap kunnen faciliteren.