Welkomspagina

BEROEPSGERICHT VOLWASSENENONDERWIJS

NHBO biedt een ruime keuze aan professionele thuisstudies en klassikale opleidingen. Je leert op een snelle en praktische manier een beroep, zodat je met je diploma direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

ONZE OPLEIDINGEN

Duizenden studenten volgen elk jaar één van de 350 verschillende opleidingen. Je kunt kiezen voor een basisopleiding, een specialisatie of een totaalpakket waarmee je start als een echte professional.

ONZE LESLOCATIES

Onze eigen moderne leslocaties, tevens bezoekadressen, zijn gelegen in Amsterdam, Rotterdam en Breda. Dit zijn ideale locaties voor beauty- en wellnessopleidingen, maar ook voor theorielessen. Daarnaast organiseren we ook opleidingen in Arnhem, Eindhoven, Groningen en Utrecht.

10% VROEGBOEKKORTING

Begint jouw klassikale opleiding over 3 maanden of later? Dan krijg je 10% korting op het lesgeld. Gebruik op het inschrijfformulier kortingscode VROEGBOEK om gebruik te maken van dit voordeel!

MEER
INFO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem quam, adipiscing condimentum tristique vel, eleifend sed turpis. Pellentesque cursus arcu id magna euismod in elementum purus molestie.

REVIEW

Share This Article If You Liked It :)