Waarom een ondernemend Nederland?

Ondernemend Nederland

Nederland is een land van kleine en grote ondernemers die denken in kansen en mogelijkheden. Het Midden- en klein bedrijf (MKB) is de economische motor van Nederland en beslaat 99% van het Nederlandse bedrijfsleven en is dus met recht de economische reus van Nederland te noemen. Iedere ondernemer heeft ooit de wens gehad om een mooi product of dienst aan te bieden en heeft die sprong in het diepe gewaagd. Met het vooruitzicht op een grote mate van vrijheid en te doen wat je leuk vindt zijn er veel mogelijkheden! Je kan fulltime of parttime als ondernemer aan de slag! Daarvoor heb je echter wel de nodige kennis en vaardigheden nodig om die droom waar te maken. Daarom biedt NHBO beroepsopleidingen aan die je tegelijkertijd de fijne kneepjes van het ondernemerschap leren! Wat ons drijft en hoe wij dit zien lees je hieronder.

Missie

NHBO biedt iedereen die zich als ondernemer wil ontwikkelen een breed scala aan van onderwijsdiensten en -producten via thuisstudies. Door gebruik van moderne leermiddelen, stage, ervaren docenten uit de dagelijkse praktijk en professionele medewerkers leiden wij mensen op tot het ondernemerschap. Wij dragen actief bij aan het verwezenlijken van een droombaan als startende ondernemer en het realiseren van persoonlijke groei.

Visie

In het kader van een leven lang leren ondersteunt NHBO jou in het behalen van jouw ambities door goed kwalitatief onderwijs aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Zo willen wij jou helpen jouw persoonlijke dromen als startende ondernemer waar te maken. Wij staan voor jou klaar met raad en daad door ons actueel opleidingsaanbod en uitgebreid netwerk aan ervaren ondernemers en docenten. Bij dit alles hoort de beste kwaliteit, laagdrempelig onderwijs en optimale klantgerichtheid. Kwaliteit en servicegerichtheid verkopen zichzelf!

Andere boeiende studierichtingen via NHBO

Share This Article If You Liked It :)