Profiteer nu tot 30% Paaskorting

Tot 30% paaskorting

Raap dit weekend niet alleen paaseieren, maar stop je mandje ook vol heerlijke kortingen bij NHBO. Van 19 april tot en met 22 april krijg je tot maar liefst 30% korting op al onze opleidingen!


[SingleCourseCard page=’single_course_card’]

Wilde je altijd al een taal leren? Twijfel je nog steeds over die opleiding tot fotograaf? Of wil je graag starten als zelfstandig coach? Bij ons kan werkelijk iedereen zijn paasei kwijt. Neem alvast een kijkje in ons ruime aanbod aan opleidingen.

De korting wordt meteen verrekend wanneer je tijdens het paasweekend inschrijft. De actie begint op vrijdag 19 april om 12 uur ‘s middags en inschrijven kan tot en met paasmaandag 22 april. Veel kiesplezier en vrolijk Pasen!


Populaire vakgebieden

Praktische details voor deze kortingsactie

Wanneer kan ik inschrijven met korting?

De korting is beschikbaar van vrijdag 19 april om 12.00 uur t/m maandag 22 april 23.59 uur.

Voor welke opleidingen is de korting geldig?

Je krijgt korting op alle opleidingen! Iedereen profiteert: of je nu kiest voor een klassikale opleiding of een thuisstudie, een workshop of een allround opleiding. Op elke opleidingspagina zie je hoeveel korting je krijgt.

Hoeveel korting krijg ik?

Dat hangt af van de opleiding waarvoor je je inschrijft. De kortingen lopen op tot 30%. Op elke opleidingspagina staat hoeveel korting je krijgt.

Moet ik iets speciaals doen om de korting te krijgen?

Helemaal niet! De korting wordt automatisch verrekend tijdens je inschrijving.

Kan ik kortingen combineren?

Andere kortingsacties, zoals bijvoorbeeld vroegboekkortingen, zijn niet combineerbaar met deze korting.

Ik ben al ingeschreven voor een opleiding, krijg ik ook nog korting?

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen vanaf 19/04/2019 en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven voor eenzelfde cursus veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Er loopt toch iets mis bij mijn inschrijving, wat nu?

Vertel het ons via het chatscherm onderaan deze website of bel ons even op 020-4230770. Chatten en bellen kan elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur. Kan je ons niet bereiken? Geen paniek! Onze opleidingsadviseurs doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Lukt dit niet, stuur een e-mail naar info@nhbo.nl. Na het paasweekend nemen we z.s.m. contact met je op.