Goed bezig, Sint!

Als Sinterklaas niet te oud is om te leren, ben jij dat ook zeker niet!

De goedheiligman zag ons nieuwe aanbod, en twijfelde geen moment om zich in te schrijven. Of hij over een carrièreswitch nadenkt, heeft hij niet gezegd. Misschien wil hij zijn kennis verbreden met Paardenverzorging, zijn Spaans bijspijkeren, of zoekt hij een bijbaan voor in zijn vrije maanden.

In ieder geval is alles mogelijk bij NHBO!

Wil jij ook aan jezelf en je carrière werken? Doe dan zoals Sint, en mis de boot niet. Schrijf je in voor je favoriete cursus!

Vroegboekkorting

Sinterklaas schreef zich ruim van tevoren in, om zeker te zijn van een plek in de lessen. Maar daarmee let hij ook op de kleintjes, want bij inschrijving 3 maanden vóór aanvang van de cursus, ontvang je maar liefst 10% korting op het lesgeld!

Termijnbetaling

Net als Sint wat flinke uitgaven gedaan de laatste tijd? We bieden voor elke cursus de mogelijkheid om het lesgeld in termijnen te betalen. Meer informatie over termijnbetalingen voor jouw cursus vind je op de cursuspagina.

Examengarantie

Het is niet raar dat Sint een beetje onzeker is over het examen. Zijn laatste opleiding volgde hij járen geleden. Maar hij weet dat de examengarantie van NHBO hem sowieso een diploma gaat opleveren. Herkansen is geen probleem en onbeperkt examen afleggen is gratis!