School te huur

NHBO organiseert praktijkgerichte lessen op het gebied van schoonheid, administratie, talen, mode en meer. Op onze school volgen toekomstige toppers les op locaties die professioneel zijn uitgerust en optimaal ingericht voor de beste beleving.

Deze toplocaties stellen we ook beschikbaar aan anderen. Wil je graag jouw evenement organiseren op een prachtige en originele locatie? Dat kan! Via Schooltehuur.nl boek je zonder problemen een of meerdere van onze leslokalen. En dat voor een hele of halve dag.

Veelzijdig en functioneel

Ben jij op zoek naar een locatie van kwaliteit om seminars, vergaderingen, teambuildings of workshops te organiseren? Dan zijn onze lokalen daarvoor de ideale plek. Je hebt de keuze uit één van onze stijlvolle panden in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Gentbrugge, Hasselt en Brussel! Je kan leslokalen of zelfs een volledige school huren voor je klanten, medewerkers of personeel. Je kiest ook zelf de inrichting en accommodatie. Uiteraard is een vrijblijvend een bezoek brengen mogelijk.