Nieuwe planning Najaar 2018

Yes, de nieuwe planning staat live! Kies uit nog meer opleidingen op een locatie bij jou in de buurt en met een professionele docent voor de klas. Of je interieurstylist, Event manager of vastgoedstylist wil worden; tussen onze waanzinnige opleidingen zit er altijd eentje die bij jou past. Of misschien werk je liever met je handen. Dan zijn de opleidingen Bloemist, Massagetherapeut of Pedicure iets voor jou.  Bekijk de nieuwe planning en maak jouw keuze. Maar wacht niet te lang, want de korting geldt maar 48 uur.

Wanneer je je gepregeristreerd hebt, heb je van ons per SMS of mail een code ontvangen. Deze code kun je tijdens je inschrijving invullen in het vak ‘Kortingscode’. Je profiteert dan van nog eens 10% extra korting bovenop de al 10% vroegboekkorting. Om je in te schrijven, klik je hieronder op jouw favoriete cursus en dan op de inschrijfknop!
VOORWAARDEN: Deze actie is geldig van dinsdag 15/5, 9u tot donderdag 17/5, 9u. De korting is alleen geldig wanneer je je gepregeristreerd hebt en is niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties. In geval van betaling in termijnen is geen korting mogelijk.

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren