Opleiding

OPLEIDING

Vastgoedstylist

Wil jij...

 1. Starten als zelfstandig vastgoedstylist
 2. Een huis verkoopbaar maken
 3. Verschillende interieurstijlen ontdekken
 4. Je eigen huis stylen en verkoopbaar maken
 5. Aan de slag als vastgoedstylist

Vastgoedstylist, een beroep met toekomst!

Ben jij een echte Funda addict? En wil je van jouw fascinatie voor inrichting je beroep maken? Als vastgoedstylist richt je woningen in die te koop staan, om een echt wauw-effect bij potentiële kopers te creëren.

In één oogopslag zie jij de pluspunten van een huis. Als vastgoedstylist weet je die te benadrukken. Een spiegel in de hal, een plant in de eetkamer of een likje verf op de muur om krassen te camoufleren. Klanten kopen met hun zintuigen, je werkt met kleuren en geuren en zet alles op alles om een verpletterende eerste indruk te maken.

Stel je eens voor: je ziet straks een huis op Funda staan, wat jij hebt gerestyled!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  3 lessen

  3 lesuren

  279.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Vastgoedstylist

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda26/03/201909/04/201919u00 - 22u00Din
Rotterdam08/04/201906/05/201919u00 - 22u00Maa
Amsterdam12/05/201926/05/201909u00 - 12u00Zon

PROGRAMMA

opleiding vastgoedstylist, cursus vastgoedstylist, workshop vastgoedstylist, cursus homestaging, vastgoedstylist, homestaging, huizendokter, vastgoedbranche, immobiliën, creatief, creativiteit, woning, huis, inrichten, decoratie, herstellingen, renoveren,

Toekomstmogelijkheden

 • Als vastgoedstylist werken bij een makelaar of woningbouwcoörporatie
 • Werken als freelance vastgoedstylist
 • Workshops of training verzorgen in vastgoedstyling
 • Je eigen huis stylen en verkoopklaar maken

Vaardigheden

 • Verkoopstyling voorbereiden en uitvoeren
 • Weten wat de belangrijkste aandachtspunten zijn
 • Aan de slag gaan in verschillende vertrekken
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Je toekomstmogelijkheden als vastgoedstylist
 • Starten als zelfstandig vastgoedstylist
 • Het vinden van je eerste cliënten
 • Een huis verkoopbaar maken
 • Omgaan met rommel
 • Blikvangers en aandachtspunten
 • De verschillende kamers onder handen nemen
 • Leegstaande woningen transformeren
 • Werken met geuren en kleuren
 • Alles schoon en netjes maken
 • Kleine en grote reparaties
 • Verschillende interieurstijlen
 • Werken volgens de Feng Shui
 • Professioneel communiceren met je klanten

opleiding vastgoedstylist, cursus vastgoedstylist, workshop vastgoedstylist, cursus homestaging, vastgoedstylist, homestaging, huizendokter, vastgoedbranche, immobiliën, creatief, creativiteit, woning, huis, inrichten, decoratie, herstellingen, renoveren,

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Vastgoedstylist

Wordt de workshop aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen en workshops worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Wat moet ik meenemen naar de lessen?
Ongeveer twee weken voordat jouw eerste les start, sturen we je nog een herinnering. In deze e-mail staat allerlei praktische informatie, zoals de locatie, het rooster van je lesdagen en eventuele materialen of kleding die je mee moet nemen.
Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Vastgoedstylist bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Vastgoedstylist vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Voor deze opleiding hoef je geen extra materiaal te kopen voor tijdens de lessen. Neem alleen een laptop en/of notitieblok mee voor je aantekeningen. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

opleiding vastgoedstylist, cursus vastgoedstylist, workshop vastgoedstylist, cursus homestaging, vastgoedstylist, homestaging, huizendokter, vastgoedbranche, immobiliën, creatief, creativiteit, woning, huis, inrichten, decoratie, herstellingen, renoveren,

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 279.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 301.32 euro in plaats van 279.00 euro. Je bespaart dus 22.32 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 121.32 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Vastgoedstylist

InschrijvenStartdataContact

Kies voor een basic, professional of expertenopleiding

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT