Opleiding

OPLEIDING

Spa Pedicure

Wil jij...

 1. Extra aandacht geven aan voeten, wat ze verdienen en nodig hebben
 2. Weten hoe je een royale, complete voetbehandeling geeft
 3. Ontspannende voetmassages kunnen geven
 4. Aan de slag als pedicure in een spa
 5. Freelance pedicure werkzaamheden verrichten

Spa pedicure, een beroep met toekomst!

Voeten verdienen speciale aandacht! Waarom? Omdat ze de hele dag ons gewicht moeten dragen en ons overal naartoe brengen. Dit vraagt om voldoende rust voor onze stappers! Als pedicure weet jij dat als geen ander. Jij wil net dat beetje extra aandacht en ontspanning aan je klanten geven. Hoe je dat doet, leer je tijdens de workshop Spa Pedicure!

Hoe geef je een royale, complete voetbehandeling? Dat leer je van top tot teen. Van nagels knippen tot voeten scrubben. Ook een verzorgend maskertje plus ontspannende massage mogen niet ontbreken. Geef je klanten dé fantastische wellness ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Lachende voeten zijn lachende klanten. Schrijf je in!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  2 lessen

  3 lesuren

  149.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Spa Pedicure

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Rotterdam14/03/202021/03/202009u00 - 12u00Zat
Amsterdam01/04/202008/04/202014u00 - 17u00Woe
Breda11/04/202018/04/202009u00 - 12u00Zat

PROGRAMMA

Opleiding spa pedicure, cursus spa pedicure, training spa pedicure, workshop spa pedicure, pedicure voor spa leren, voetverzorging cursus, schoonheidsspecialist voeten, nagelverzorging, pedicure in spa, voetmassages

Toekomstmogelijkheden

 • Aan de slag als pedicure in een spa
 • Pedicure aanbieden in je spa
 • Freelance pedicure werkzaamheden verrichten

Vaardigheden

 • Voeten reinigen en scrubben
 • Ontspannende voetmassages geven
 • Nagels verzorgen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Hoe kan je de voeten het best scrubben?
 • Hoe geef je een ontspannende voetmassage?
 • Hoe verzorg je een professionele spa pedicure?

Opleiding spa pedicure, cursus spa pedicure, training spa pedicure, workshop spa pedicure, pedicure voor spa leren, voetverzorging cursus, schoonheidsspecialist voeten, nagelverzorging, pedicure in spa, voetmassages

Onze docenten

Ellen Lenssen

Mijn naam is Ellen Lenssen. Ik geef al ruim 25 jaar verzorgende behandelingen. Ik heb een eigen praktijk in het centrum van Tilburg. Daar verzorg ik ayurvedische behandelingen en ik werk in mijn praktijk met 100% natuurlijke producten. Klanten kunnen bij mij terecht voor een eerlijke behandeling die met passie en heel veel plezier wordt gegeven en waar ik uitsluitend mijn handen en goede natuurlijke producten voor gebruik!

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Spa Pedicure

Wat moet ik meenemen naar de les?
Ongeveer twee weken voordat jouw workshop start, sturen we je nog een herinnering. In deze e-mail staat allerlei praktische informatie, zoals de locatie en eventuele materialen of kleding die je mee moet nemen.
Welke materialen heb ik nodig?
In de lessen werk je met jouw eigen praktijkmaterialen. Je leert er werken met de materialen van jouw keuze en kunt deze direct inzetten om thuis te oefenen. De praktijkmaterialen zitten niet bij ons lesgeld inbegrepen. Je bent vrij om je pakket te bestellen bij de leverancier van jouw keuze. Kijk ook eens op www.schoonheidshandel.com. Hier worden diverse pakketten van verschillende leveranciers aangeboden.
Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Wordt de opleiding aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De workshop Spa Pedicure bestaat uit 1 les van 3 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Spa Pedicure vind je de mogelijke lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Jouw medecursisten bij NHBO kiezen ervoor om te werken met kwalitatief eigen materiaal. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, dit bepaal je zélf. Je kan op beautyblue.nl pakketten vinden die perfect aansluiten bij je opleiding. Samengesteld door je docent zodat je zeker bent dat je het juiste materiaal aanschaft.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag aanwezig te zijn, ontvang je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

Opleiding spa pedicure, cursus spa pedicure, training spa pedicure, workshop spa pedicure, pedicure voor spa leren, voetverzorging cursus, schoonheidsspecialist voeten, nagelverzorging, pedicure in spa, voetmassages

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 149.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 160.92 euro in plaats van 149.00 euro. Je bespaart dus 11.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 90.00 - Bij inschrijving
 2. € 70.92 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact
INSCHRIJVEN CONTACT