Open dag Rotterdam

Kom naar onze open dag

Wordt 2019 jouw jaar? Investeer dan in jezelf en je toekomst, met een van onze praktijkgerichte opleidingen. Om je goed op weg te helpen, nodigen we je uit op onze open dag in Rotterdam. Onze opleidingsconsulenten zullen voor je klaarstaan! Blader door je favoriete opleiding, stel al je vragen, of neem live een kijkje in onze praktijklessen die op dat moment plaatsvinden.

Schrijf jij je in tijdens de open dag, dan ontvang je tot 30% korting op het lesgeld! Maar ook als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen kun je profiteren van de korting. De kortingsactie loopt heel dit weekend ook online*! Van vrijdagmiddag 25 januari t/m zondag 27 januari schrijf jij je extra voordelig online in.

De korting is geldig op al onze thuisstudies en klassikale opleidingen. Dus zet die stap naar een nieuwe carrière. Kom op vrijdag 25 januari tussen 10.00 en 20.00 uur naar onze open dag in Rotterdam. Tot dan!

Locatie Rotterdam

Datum: Vrijdag 25 januari 2019

Tijd: 10.00 – 20.00 uur

Adres: K.P. van de Mandelelaan 90, 3062MB Rotterdam

Bekijk locatie Rotterdam

*Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen vanaf 25/1/2019 en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven voor eenzelfde cursus veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen.