Flexibel studeren

Studeren moet je niet, maar mag je. Dat is iets wat wij bij NHBO begrijpen. Daarom kun je bij ons flexibel studeren. Een thuisstudie biedt je alle mogelijkheden om je eigen tijd in te delen en te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Jouw online leeromgeving en docent zijn dan ook altijd beschikbaar.

Liever klassikaal aan de slag? Dat kan ook! Eens per week ga je een ochtend, middag of avond naar de les. Je hebt altijd les in kleine groepjes met veel persoonlijke begeleiding. Verder neem je de lesstof door wanneer het jou uitkomt; thuis of onderweg. Je waardevolle diploma haal je al binnen een paar weken!

Gemakkelijk en snel studeren, naast je baan, gezinsleven of andere activiteiten. Dat is flexibel studeren volgens NHBO.

Praktijkervaring en stage

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO.

De meeste klassikale opleidingen van NHBO bevatten een praktijkgedeelte. In dit geval bestudeer je thuis de theorie zodat je tijdens de colleges tijd hebt voor de praktijk.

Bij een thuisstudies is stage lopen ook geen verplicht onderdeel van het curriculum; en dus geen voorwaarde om succesvol je diploma te behalen. Wil je wél graag stage lopen naast je opleiding bij NHBO, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard.