Waarom je bij NHBO wilt studeren

NHBO biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs! Het ruime aanbod van opleidingen en cursussen is op MBO+ niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals accountmanager, jobcoach, fietsenmaker, schoonheidsspecialist, bakker, hovenier, etc.

Praktijkgericht onderwijs

Al onze opleiding worden ontwikkeld en begeleid door topdocenten met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Hierdoor is jouw opleiding uitermate praktijkgericht, en ben jij direct inzetbaar na het behalen van je diploma! Omdat je binnen korte tijd een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van NHBO ook bijzonder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld herintreders, schoolverlaters of werknemers en zelfstandigen die zoeken naar een specialisatie.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO.

Klassikale opleidingen

De meeste klassikale opleidingen van NHBO bevatten een praktijkgedeelte. In dit geval bestudeer je thuis de theorie zodat je tijdens de colleges tijd hebt voor de praktijk. Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren.

Thuisstudies

Stage lopen is ook bij de thuisstudies geen verplicht onderdeel van het curriculum; en dus geen onderdeel van het examen of een voorwaarde om succesvol je diploma te behalen. Wil je wél graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard.

Onze klassikale opleidingen volg je overdag, in de avond of in het weekend, zodat jij je studie perfect kunt combineren met bijvoorbeeld je baan of je gezinsleven.

All-in prijzen

De studiekosten voor al onze opleidingen (m.u.v. de klassikale beauty-opleidingen) zijn “all-in”. Dat betekent dat je één bedrag betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen, en jij dus nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan!

Voor onze klassikale opleidingen is dit:

  • De opleidingsmap
  • Klassikale lessen van een professionele docent
  • Toegang tot de online leeromgeving
  • Het examen en evt. herexamen(s)

Voor onze thuisstudies is dit:

  • De opleidingsmap
  • 12 maanden begeleiding van je persoonlijke docent
  • Toegang tot de online leeromgeving
  • Het examen en evt. herexamen(s)