Onze studiemethode

Waarom jij bij NHBO wilt studeren

NHBO biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs! Het aanbod van ruim 350 opleidingen is op MBO+niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals accountmanager, jobcoach, fietsenmaker, schoonheidsspecialist, bakker, hovenier, etc.

Praktijkgericht onderwijs

Al onze opleiding worden ontwikkeld en begeleid door topdocenten met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Hierdoor is jouw opleiding uitermate praktijkgericht, en ben jij direct inzetbaar na het behalen van je diploma! Omdat je binnen (gemiddeld) 6 tot 9 maanden een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van NHBO ook bijzonder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld herintreders of schoolverlaters.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO.

Klassikale opleidingen

De meeste klassikale opleidingen van NHBO bevatten een praktijkgedeelte. In dit geval bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges kunt focussen op de praktijk. Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op 020-4230770 of info@nhbo.nl.

Thuisstudies

Stage lopen is bij onze thuisstudies geen verplicht onderdeel van het curriculum; en dus geen onderdeel van het examen of randvoorwaarde om succesvol je diploma te behalen. Wil je wél graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op 020-4230770 of info@nhbo.nl.

Onze klassikale opleidingen volg je overdag, in de avond of in het weekend zodat jij je studie perfect kunt combineren met bijvoorbeeld je baan, of je gezinsleven.

All-in studiekosten

Het lesgeld voor al onze opleidingen is all-in (m.u.v. de klassikale beauty-opleidingen). Voor het lesgeld ontvang je de studiemap, 12 maanden begeleiding van de docent, toegang tot de online leeromgeving en mag je examen (en een eventueel herexamen) afleggen. Zo kom je niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Tip: Studiekosten boven de €250,- kun je als aftrekpost opvoeren bij je aangifte inkomstenbelasting.

Altijd de juiste keuze

Wil je zeker weten dat een opleiding bij jou past? Download dan een gratis proefhoofdstuk op onze website, of kom het studiemateriaal inkijken op één van onze vestigingen. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wil je een opleiding volgen, maar weet je nog niet welke? Laat je dan adviseren door onze opleidingsconsulenten. Klik hier voor vrijblijvend studieadvies.

[fancy_list variation=”green” style=”check_list”]

Alle voordelen van NHBO op een rij

 • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
 • Ruim 350 functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+niveau
 • Erkend onderwijs met erkende diploma’s
 • De gemiddelde studieduur is slechts 6-9 maanden
 • Studenten zijn direct inzetbaar door de praktijkgerichte insteek
 • All-in prijzen (studiemateriaal, 12 maanden begeleiding van docent, toegang online leeromgeving, en (her)examen), dus nooit onverwachte kosten (m.u.v. de beauty-opleidingen)
 • De hoogste klanttevredenheid van Nederland
 • Geen vooropleiding vereist
 • Gratis opleidingen inzien
 • Gratis proefhoofdstukken bij alle opleidingen
 • Gratis studieadvies van onze opleidingsconsulenten

[titled_box title=”Ga direct naar” variation=”orange”]

[titled_box title=”Top 5 thuisstudies” align:”center”]
[fancy_list style=”check_list” variation=”orange”]

 1. Hondentrimmen
 2. Fietsenmaker
 3. Webdesign
 4. Personal coach
 5. Hondentrainer

[titled_box title=”Top 5 klassikaal” align:”center”]
[fancy_list style=”check_list” variation=”orange”]

 1. Allround Nagelstyling
 2. Pedicure
 3. Webdesign
 4. Visagie Allround
 5. Schoonheidsspecialiste

[titled_box title=”Heb je vragen?” align:”center”]

Stel je vraag aan onze opleidingsconsulent Heb je nog vragen? Contacteer een studieadviseur.

☎ 020-4230770
info@nhbo.nl

[divider]

[button link=”https://www.nhbo.nl/klassikaal/” variation=”orange” size=”small”]Klassikaal[button link=”https://www.nhbo.nl/thuiscursus/” size=”small”]Thuisstudies
[divider]

 

“Waarom jij bij NHBO wilt studeren?”

 

Praktijkgericht onderwijs

Al onze opleiding worden ontwikkeld en begeleid door topdocenten met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Hierdoor is jouw opleiding uitermate praktijkgericht, en ben jij direct inzetbaar na het behalen van je diploma!

Onze klassikale opleidingen volg je overdag, in de avond of in het weekend, zodat jij je studie perfect kunt combineren met bijvoorbeeld je baan of je gezinsleven.

Altijd de juiste keuze

Wil je zeker weten dat een opleiding bij jou past? Download dan een gratis proefhoofdstuk op onze website, of kom het studiemateriaal inkijken op één van onze vestigingen. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wil je een opleiding volgen, maar weet je nog niet welke? Laat je dan vrijblijvend adviseren door onze opleidingsconsulenten.

Ik wil graag vrijblijvend studieadvies

[titled_box title=”Ga direct naar” variation=”orange”]

[titled_box title=”Heb je vragen?” align:”center”]
☎ 020-4230770
info@nhbo.nl

Share This Article If You Liked It :)