Laaste vrije plaatsen bij het Centrum Voor Avondonderwijs VZW

Laatste plaatsen met 15% korting

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met je cursus? Dit is hét moment om je in te schrijven! Er zijn namelijk nog een paar vrije plaatsen voor onderstaande cursussen die binnenkort van start gaan. Grijp deze kans en profiteer direct van 15% korting.

Gebruik op het inschrijfformulier kortingscode LASTCALL

Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren

Inschrijven

Staat jouw favoriete cursus er nog tussen? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in met 15% korting. Als je op het inschrijfformulier kortingscode LASTCALL invult, wordt jouw 15% korting verrekend.

Bekijk alle startdata

Volg je liever les op een andere locatie of tijd? Bekijk dan onze volledige planning. Als je je uiterlijk 3 maanden voor de startdatum inschrijft, ben je niet alleen zeker van je plaats, maar ontvang je ook 10% vroegboekkorting.

 

 
VOORWAARDEN: Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen en voor cursussen waarvoor de student niet in het verleden was ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die zich veertien dagen voorafgaand deze actie al hebben ingeschreven en die gebruik willen maken van het herroepingsrecht, kunnen geen gebruikmaken van deze korting. Deze actie is ook niet te combineren met andere kortingen of termijnbetalingen.