Opleiding Webdesign

Opleiding in groepKrijg les van ervaren docentenBehaal een erkend diplomaAvondonderwijs voor volwassenen

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!

Maak werk van je opleiding!

Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Webdesigner? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Webdesign!

Maak carrière in de creatieve sector | Webdesign

Wil jij perfecte websites leren bouwen? En zie je een carrière in de creatieve sector wel zitten? Schrijf je dan in voor de opleiding Webdesign van NHBO! Een ervaren docent vertelt je tijdens 8 colleges van 4 uur alles over een professionele website bouwen, creatieve grafische vormgeving, de belangrijke begrippen voor de webdesigner, correct leren werken met HTML en CSS, de mogelijkheden van JavaScript, een website testen en problemen oplossen, rasters in de vormgeving, de techniek van het slicen, een formulier aan je website toevoegen, en de werking van een Content Management System. Werk jij binnenkort in de creatieve sector? Maak vandaag de eerste stap en schrijf je in!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Hoe zien de colleges eruit?

Deze opleiding bestaat uit 8 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht. Je bestudeert thuis alvast de theorie zodat je tijdens de colleges meer tijd kunt besteden aan de praktijk.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op 020-4230770 of info@nhbo.nl.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Een professionele website bouwen
 • Creatieve grafische vormgeving
 • Belangrijke begrippen voor de webdesigner
 • Correct leren werken met HTML en CSS
 • De mogelijkheden van JavaScript
 • Een website testen en problemen oplossen
 • Rasters in de vormgeving
 • De techniek van het slicen
 • Een formulier aan je website toevoegen
 • De werking van een Content Management System

opleiding webdesign

iedereen kan deelnemen aan de lessen van nhbo

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte opleiding Webdesign, waarbij je in korte tijd een erkend diploma behaalt? Wil je na het behalen van dat diploma direct inzetbaar zijn of aan de slag kunnen als zelfstandig ondernemer? Wil jij genieten van de beste opleiding tegen de scherpste prijs? En wil je college krijgen van doorgewinterde professionals uit het vak? Dan is deze opleiding voor jou bedoeld!

Voorkennis

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Examen

Tijdens het laatste college leg je examen af. Dit betreft een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen over de inhoud van de opleiding. Afhankelijk van de opleiding bevat je examen ook een praktijkdeel. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het erkend diploma via de post thuisgestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Toekomstmogelijkheden

Na deze opleiding zal je met je nieuwe vaardigheden gemakkelijker kunnen doorstromen naar functies als:

 • Als Webdesigner werken bij een reclamebureau of internetbedrijf
 • Starten als zelfstandig webdesigner en een eigen bureau starten
 • Workshops geven in het bouwen van websites
 • Thuis je eigen website bouwen

All-in studiegeld = Geen onverwachte uitgaven

Het studiegeld voor de klassikale opleiding Webdesign bedraagt slechts 495.00 euro. NHBO rekent geen extra registratiekosten of examenkosten.

Het studiegeld bevat:

 • De studiemap
 • College van een professionele docent
 • Toegang tot de online leeromgeving
 • Het examen en evt. herexamen(s)

NHBO rekent geen extra registratiekosten of examenkosten.

Klassikale lessen webdesign

Een erkend diploma: jouw visitekaartje voor de arbeidsmarkt!

Erkend onderwijs met erkende diploma’s

Bij NHBO volg je erkend onderwijs op MBO+niveau. Praktijkgerichte beroepsopleidingen van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Wanneer je slaagt voor je examen, ontvang je een erkend diploma waarmee jij meteen aan de slag kunt als werknemer of starten als ZZP-er. Onze diploma’s zijn daardoor van enorme waarde voor je CV en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

ISO-9001 gecertificeerde onderwijsinstelling

NHBO is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat. Jaarlijks wordt onze onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren die beoordelen of de kwaliteit van onze opleidingen, onze didactisch materiaal, onze studiebegeleiding en de processen voldoen aan alle wettelijke eisen. Een ISO-9001:2008 certificering is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) . Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook al onze docenten zijn ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van BTW. Dat wil zeggen dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

Hoe schrijf ik me in voor een klassikale opleiding?
1

Vul het inschrijfformulier in via onderstaande link. Hierbij kies je de locatie en startdata die het best bij jou passen.

2

Na het invullen van het inschrijfformulier kun je een betaalwijze kiezen: iDeal, Visa, MasterCard, Mister Cash of een overboeking.

3

Wanneer we jouw betaling hebben ontvangen, sturen we je per e-mail een bevestigingsbrief. Deze brief neem je mee naar de eerste les. Op je eerste lesdag ontvang je ook jouw syllabus.

Je kunt ook langskomen op het hoofdkantoor te Breda om je ter plaatse in te schrijven. Het studiegeld kun je hier enkel betalen met je pinpas.

Let op: de klassikale opleidingen gaan enkel door bij voldoende aanmeldingen.

Bijscholing is de beste manier om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

OpleidingEerste lesLeslocatieLesuren
Webdesign01/04/2018Rotterdam09u00 - 13u00
Webdesign10/04/2018Breda18u00 - 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Op de hoogte blijven? Vraag ons een melding te sturen wanneer deze opleiding is ingepland.

Praktische info
 • Studiegeld: 495.00 euro
 • Duur: 8 colleges
 • Voor iedereen: ja
 • Belastingaftrek: ja
 • Erkend diploma: ja

Inschrijven

Heb je vragen?

Stel je vraag aan onze opleidingsconsulent Heb je nog vragen? Contacteer een studieadviseur.

☎ 020-4230770
Stuur bericht

Lees de ervaringen van enkele afgestudeerde studenten

Bij NHBO staat de student en diens beleving voorop. Wij vragen onze studenten daarom geregeld naar hun ervaringen met NHBO. Diverse onderzoeken wijzen uit dat afgestudeerde studenten bijzonder tevreden zijn over de opleidingen van NHBO. De begeleiding, de service en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding worden omschreven als de beste van Nederland! Hieronder enkele reacties op deze opleiding:

H. Robben, Rhoden beoordeling van student

Leuke opleiding waardoor ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken! Goede docent, leuke groep medestudenten.

R. van de Veer, Bruinissebeoordeling van student

Ik ben erg creatief en wilde hier iets mee doen in mijn dagelijkse werk. In webdesign zag ik toekomst en een manier om mijn creativiteit te uiten. De opleiding van NHBO sloot helemaal aan bij mijn wensen. Een hands on opleiding waarmee ik direct aan de slag kon. Ik ben inmiddels mijn eigen bureautje begonnen en heb het daar erg druk mee!

— Andere studenten volgden ook —

— Lees ook onze nieuwsblog —

Shutterstock 360910409

Kies voor een veelzijdig beroep en word administratief medewerker

Wist je dat iedere ondernemer verplicht is om een administratie bij te houden en deze administratie minstens zeven jaar lang […]

Werkloosheid Daalt3

Goed nieuws: minder werkloosheid!

Gisteren verscheen er een positief bericht met betrekking tot werkloosheid: deze is in tien jaar niet zo veel gedaald als […]

Starten Als Ondernemer4

Hoe te starten als ondernemer?

Over goede voornemens gesproken: wat staat er allemaal op jouw to-dolijst dit jaar? 2017 is begonnen: een nieuw jaar vol […]

Page 1 of 512345»