Opleiding Allround Visagie

Opleiding in groepKrijg les van ervaren docentenBehaal een erkend diplomaAvondonderwijs voor volwassenen

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!

Leren wat je echt leuk vindt

Ben jij dol op visagie en ben je graag in de weer met make-up producten, en wil je hier meer over leren?
Ambieer jij een nieuwe carrière als Visagist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze veelzijdige opleiding Visagie allround!

Allround Visagie | Stap in de wereld van Beauty & Wellness

Zijn make-up en gezichtsverzorging jouw passie? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze Allround opleiding Visagie en word professioneel Visagist. Hoe breng ik dagmake-up aan op een professionele manier? Hoe verbaas ik iedereen met de perfecte avondmake-up? Hoe laat ik mijn klanten stralen op een feest? Hoe maak ik de perfecte smokey eyes? Hoe corrigeer ik kleine gelaatsfoutjes d.m.v. camouflage? Hoe hou ik rekening met verschillende gelaatstypes? Hoe maakten de vorige generaties zich op? Hoe leg ik de basis van hairstyling die past bij de aangeleerde make-up? Al deze vragen worden beantwoord tijdens de opleiding.

Onder begeleiding van een ervaren docent leer je wat er van je verwacht wordt achter de schermen van een fashionevent, en krijg je tips over hoe je op de hoogte blijft van de nieuwste trends in de modewereld. Je volgt 18 colleges van 4 uur waarin je, per module, de fijne kneepjes van het vak leert.

Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je tijdens het college de praktijk kunt oefenen. Droom jij van zo’n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze allround opleiding Visagie en stap in de wereld van Beauty en Wellness!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je cv heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Hoe zien de colleges eruit?

Deze opleiding bestaat uit 18 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je tijdens het college de praktijk kunt oefenen. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht. Je bestudeert thuis alvast de theorie zodat je tijdens de colleges meer tijd kunt besteden aan de praktijk.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op 020-4230770 of info@nhbo.nl.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Hoe breng ik dagmake-up aan op een professionele manier?
 • Hoe verbaas ik iedereen met de perfecte avondmake-up?
 • Hoe laat ik mijn klanten stralen op een feest?
 • Hoe maak ik de perfecte smokey eyes?
 • Hoe corrigeer ik kleine gelaatsfoutjes d.m.v. camouflage?
 • Hoe hou ik rekening met verschillende gelaatstypes?
 • Hoe maakten de vorige generaties zich op?
 • Hoe leg ik de basis van hairstyling die past bij de aangeleerde make-up?
 • Wat wordt er van mij verwacht achter de schermen van een fashionevent?
 • Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends in de modewereld?
opleiding visagie allround

iedereen kan deelnemen aan de lessen van nhbo

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte opleiding Visagie allround, waarbij je in korte tijd een erkend diploma behaalt? Wil je na het behalen van dat diploma direct inzetbaar zijn of aan de slag kunnen als zelfstandig ondernemer? Wil jij genieten van de beste opleiding tegen de scherpste prijs? En wil je college krijgen van doorgewinterde professionals uit het vak? Dan is deze opleiding voor jou bedoeld!

Voorkennis

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Examen

Tijdens het laatste college leg je examen af. Dit betreft een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen over de inhoud van de opleiding. Afhankelijk van de opleiding bevat je examen ook een praktijkdeel. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het erkend diploma via de post thuisgestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Toekomstmogelijkheden

Na deze opleiding zal je met je nieuwe vaardigheden gemakkelijker kunnen doorstromen naar functies als:

 • Als visagist werken in een schoonheidssalon
 • Je eigen salon openen als hoofd- of bijbaan
 • Workshops en cursussen verzorgen m.b.t. visagie en gezichtsverzorging
 • Freelance visagiewerk verrichten tijdens film- en fotoshoots

All-in studiegeld = Geen onverwachte uitgaven

Het studiegeld voor de klassikale opleiding Visagie allround bedraagt slechts 1075.00 euro.

Het studiegeld bevat:

 • De studiemap
 • College van een professionele docent
 • Toegang tot de online leeromgeving
 • Het examen en evt. herexamen(s)

NHBO rekent geen extra registratiekosten of examenkosten.

Klassikale lessen visagie allround

studentenpakket opleiding visagie allround NHBO

Beauty-pakketten

Tijdens de colleges werk je vaak met onze materialen. Voor de opleiding Visagie allround moet je echter ook zelf wat spullen aanschaffen om zowel thuis als tijdens de colleges te kunnen oefenen. Je kunt dit zien als basisinvestering voor je toekomst. Je hebt de betreffende materialen immers ook nodig wanneer je straks als professional aan de slag gaat. De spullen zijn te koop via Schoonheidshandel.com. Het staat je echter vrij om jouw materialen bij een winkel naar keuze aan te schaffen.

Om via Schoonheidshandel.com de meest recente materialen te ontvangen, raden wij je aan niet eerder dan 2 weken voor de startdatum te bestellen. Houd rekening met een levertijd van 1 week.

Een erkend diploma: jouw visitekaartje voor de arbeidsmarkt!

Erkend onderwijs met erkende diploma’s

Bij NHBO volg je erkend onderwijs op MBO+niveau. Praktijkgerichte beroepsopleidingen van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Wanneer je slaagt voor je examen, ontvang je een erkend diploma waarmee jij meteen aan de slag kunt als werknemer of starten als zzp’er. Onze diploma’s zijn daardoor van enorme waarde voor je cv en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

ISO-9001 gecertificeerde onderwijsinstelling

NHBO is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat. Jaarlijks wordt onze onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren die beoordelen of de kwaliteit van onze opleidingen, onze didactisch materiaal, onze studiebegeleiding en de processen voldoen aan alle wettelijke eisen. Een ISO-9001:2008 certificering is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) . Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook al onze docenten zijn ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van BTW. Dat wil zeggen dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

Hoe schrijf ik me in voor een klassikale opleiding?
1

Vul het inschrijfformulier in via onderstaande link. Hierbij kies je de locatie en startdata die het best bij jou passen.

2

Na het invullen van het inschrijfformulier kun je een betaalwijze kiezen: iDeal, Visa, MasterCard, Mister Cash of een overboeking.

3

Wanneer we jouw betaling hebben ontvangen, sturen we je per e-mail een bevestigingsbrief. Deze brief neem je mee naar de eerste les. Op je eerste lesdag ontvang je ook jouw syllabus.

Je kunt ook langskomen op het hoofdkantoor te Breda om je ter plaatse in te schrijven. Het studiegeld kun je hier enkel betalen met je pinpas.

Let op: de klassikale opleidingen gaan enkel door bij voldoende aanmeldingen.

Bijscholing is de beste manier om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

OpleidingEerste lesLeslocatieLesuren
Allround Visagie17/02/2018Rotterdam09u00 - 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Op de hoogte blijven? Vraag ons een melding te sturen wanneer deze opleiding is ingepland.

Praktische info
 • Studiegeld: 1075.00 euro
 • Duur: 18 colleges
 • Voor iedereen: ja
 • Belastingaftrek: ja
 • Erkend diploma: ja

Inschrijven

Heb je vragen?

Stel je vraag aan onze opleidingsconsulent Heb je nog vragen? Contacteer een studieadviseur.

☎ 020-4230770
Stuur bericht

Lees de ervaringen van enkele afgestudeerde studenten

Bij NHBO staat de student en diens beleving voorop. Wij vragen onze studenten daarom geregeld naar hun ervaringen met NHBO. Diverse onderzoeken wijzen uit dat afgestudeerde studenten bijzonder tevreden zijn over de opleidingen van NHBO. De begeleiding, de service en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding worden omschreven als de beste van Nederland! Hieronder enkele reacties op deze opleiding:

S. Visser, Bilthovenbeoordeling van student

Goed opgebouwde Allround opleiding. Je begint bij de basis, dan de gevorderde module en als slot de volmaking. Wanneer je geslaagd ben, ben je een echte professional in het vak. Ben blij dat de opleidingsconsulenten mij dit geadviseerd hebben. Dank jullie wel!

L. Slijper, Krommenie beoordeling van student

Na het behalen van je erkende diploma, beheers je alle facetten van de Visagie! Goede, inspirerende docenten, leuke groep studenten, fijne begeleiding van NHBO. Ik ben nu werkzaam als freelance visagist voor fotografen, castingbureaus, en budget filmhuizen. Blij dat ik voor NHBO heb gekozen.

— Andere studenten volgden ook —

— Lees ook onze nieuwsblog —

Shutterstock 360910409

Kies voor een veelzijdig beroep en word administratief medewerker

Wist je dat iedere ondernemer verplicht is om een administratie bij te houden en deze administratie minstens zeven jaar lang […]

Werkloosheid Daalt3

Goed nieuws: minder werkloosheid!

Gisteren verscheen er een positief bericht met betrekking tot werkloosheid: deze is in tien jaar niet zo veel gedaald als […]

Starten Als Ondernemer4

Hoe te starten als ondernemer?

Over goede voornemens gesproken: wat staat er allemaal op jouw to-dolijst dit jaar? 2017 is begonnen: een nieuw jaar vol […]

Page 1 of 612345»...Last »