Opleiding Allround Nagelstyling

Opleiding in groepKrijg les van ervaren docentenBehaal een erkend diplomaAvondonderwijs voor volwassenen

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!

Leren wat je echt leuk vindt

Ben jij gek op nagelstyling? Of ambieer je een nieuwe carrière als professioneel nagelstylist? Met deze veelzijdige en praktijkgerichte opleiding leer jij alles wat je moet weten als nagelstylist. Na het behalen van jouw diploma kun je direct aan de slag bij een nagelstudio, of natuurlijk als zelfstandig ondernemer. Wil jij voordelig een leke en leerzame opleiding volgen, en les krijgen van de beste professional in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Nagelstyling Allround!

Nagelstyling als hobby of professioneel!

Hou jij van mooie handen en nagels? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Allround Nagelstyling en word een bekwame Nagelstylist(e). De eerste module bestaat uit 2 colleges waarbij je deskundig leert omgaan met gellak. Tijdens de tweede module kom je alles te weten over onze huid, handen en nagels; ziektes en afwijkingen van de nagel; de oorzaken van nagelproblemen; de behandeling van nagelbijters, de basis van een manicure, gelnagels plaatsen, het gebruik van verschillende kleuren gelnagels, gelnagels onderhouden en verwijderen, en klanten adviseren over goede nagelstyling. Tijdens derde module word je professional in nailart. Je behandelt technieken waaronder Colorgel, de One Stroke en Shadowpaintingtechniek en leert hoe je bijvoorbeeld Glitter, Hexagons, Glass Beads, Waterdecals, Folies, Rhinestones, Mandala, en Lace aanbrengt. Je volgt 20 colleges van 4 uur waarin je, per module, de fijne kneepjes van het vak leert.

Naast de theorie en vaardigheden rondom de nagelstyling vertelt je docent je alles over het starten als zelfstandige, het openen van je eigen salon, en werken in een veilige omgeving. Droom jij van zo’n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze Allround opleiding Nagelstyling en stap in de wereld van Beauty en Wellness!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je cv heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Hoe zien de colleges eruit?

Deze opleiding bestaat uit 20 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis alvast de theorie, zodat je in de les de praktijk kunt oefenen. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op 020-4230770 of info@nhbo.nl.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Werken in een veilige werkomgeving
 • Theorie over huid, hand en nagel
 • Nagelziekte en afwijkingen
 • Oorzaken van nagelproblemen
 • Arm- en handmassages geven
 • Gelpolish en gelnagels plaatsen
 • Omgaan met nagelbijters
 • Nailart technieken toepassen
 • Aanbrengen van glitter, lace, rhinestones etc
 • Klanten correct adviseren
 • Je eigen nagelstudio starten
opleiding nagelstyling allround

iedereen kan deelnemen aan de lessen van nhbo

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Wil je graag op een praktijkgerichte manier prachtige nagels leren creëren, zodat je jouw cliënten of vriendinnen kan laten stralen? Dan is deze opleiding exact waar jij naar op zoek bent! Na het behalen van je diploma ben je direct inzetbaar, of kun je starten als zelfstandig ondernemer. Je volgt de opleiding tegen de laagste prijs en krijgt les van een doorgewinterde professional. Echt iets voor iedereen die van nagelstyling houdt!

Voorkennis

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Examen

Tijdens het laatste college leg je examen af. Dit betreft een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen over de inhoud van de opleiding. Afhankelijk van de opleiding bevat je examen ook een praktijkdeel. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het erkend diploma via de post thuisgestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Toekomstmogelijkheden

Na deze opleiding zal je met je nieuwe vaardigheden gemakkelijker kunnen doorstromen naar functies als:

 • Als nagelstyliste of manicure werken bij een nagel- of schoonheidssalon.
 • Je eigen nagelsalon openen.
 • Workshops en cursussen verzorgen m.b.t. het zetten van gelnagels.
 • Mensen met nagelproblemen adviseren.

All-in studiegeld = Geen onverwachte uitgaven

Het studiegeld voor de klassikale opleiding Nagelstyling allround bedraagt slechts 1175.00 euro. NHBO rekent geen extra registratiekosten of examenkosten.

Het studiegeld bevat:

 • De studiemap
 • College van een professionele docent
 • Toegang tot de online leeromgeving
 • Het examen en evt. herexamen(s)

NHBO rekent geen extra registratiekosten of examenkosten.

Klassikale lessen nagelstyling allround

studentenpakket opleiding nagelstyling allround NHBO

Beauty-pakketten

Tijdens de colleges werk je vaak met onze materialen. Voor de opleiding Nagelstyling allround moet je echter ook zelf wat spullen aanschaffen om zowel thuis als tijdens de colleges te kunnen oefenen. Je kunt dit zien als basisinvestering voor je toekomst. Je hebt de betreffende materialen immers ook nodig wanneer je straks als professional aan de slag gaat. De spullen zijn te koop via Schoonheidshandel.com. Het staat je echter vrij om jouw materialen bij een winkel naar keuze aan te schaffen.

Om via Schoonheidshandel.com de meest recente materialen te ontvangen, raden wij je aan niet eerder dan 2 weken voor de startdatum te bestellen. Houd rekening met een levertijd van 1 week.

Een erkend diploma: jouw visitekaartje voor de arbeidsmarkt!

Erkend onderwijs met erkende diploma’s

Bij NHBO volg je erkend onderwijs op MBO+niveau. Praktijkgerichte beroepsopleidingen van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs!

Wanneer je slaagt voor je examen, ontvang je een erkend diploma waarmee jij meteen aan de slag kunt als werknemer of starten als zzp’er. Onze diploma’s zijn daardoor van enorme waarde voor je cv en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

ISO-9001 gecertificeerde onderwijsinstelling

NHBO is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat. Jaarlijks wordt onze onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren die beoordelen of de kwaliteit van onze opleidingen, onze didactisch materiaal, onze studiebegeleiding en de processen voldoen aan alle wettelijke eisen. Een ISO-9001:2008 certificering is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) . Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook al onze docenten zijn ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van BTW. Dat wil zeggen dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

Hoe schrijf ik me in voor een klassikale opleiding?
1

Vul het inschrijfformulier in via onderstaande link. Hierbij kies je de locatie en startdata die het best bij jou passen.

2

Na het invullen van het inschrijfformulier kun je een betaalwijze kiezen: iDeal, Visa, MasterCard, Mister Cash of een overboeking.

3

Wanneer we jouw betaling hebben ontvangen, sturen we je per e-mail een bevestigingsbrief. Deze brief neem je mee naar de eerste les. Op je eerste lesdag ontvang je ook jouw syllabus.

Je kunt ook langskomen op het hoofdkantoor te Breda om je ter plaatse in te schrijven. Het studiegeld kun je hier enkel betalen met je pinpas.

Let op: de klassikale opleidingen gaan enkel door bij voldoende aanmeldingen.

Bijscholing is de beste manier om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

OpleidingEerste lesLeslocatieLesuren
Allround Nagelstyling04/02/2018Rotterdam09u00 - 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Op de hoogte blijven? Vraag ons een melding te sturen wanneer deze opleiding is ingepland.

Praktische info
 • Studiegeld: 1175.00 euro
 • Duur: 20 colleges
 • Voor iedereen: ja
 • Belastingaftrek: ja
 • Erkend diploma: ja

Inschrijven

Heb je vragen?

Stel je vraag aan onze opleidingsconsulent Heb je nog vragen? Contacteer een studieadviseur.

☎ 020-4230770
Stuur bericht

Lees de ervaringen van enkele afgestudeerde studenten

Bij NHBO staat de student en diens beleving voorop. Wij vragen onze studenten daarom geregeld naar hun ervaringen met NHBO. Diverse onderzoeken wijzen uit dat afgestudeerde studenten bijzonder tevreden zijn over de opleidingen van NHBO. De begeleiding, de service en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding worden omschreven als de beste van Nederland! Hieronder enkele reacties op deze opleiding:

T. van de Wouw, Leerdambeoordeling van student

Ik was al jaren ongelukkig in mijn baan, maar durfde het roer niet om te gooien. In gesprek met de opleidingsconsulenten van NHBO heb ik de moed bij elkaar geraapt en ben ik de Allround opleiding Nagelstyling gaan volgen. Ik ben ontzettend blij dat ik dat gedaan heb! Je leert alle technieken m.b.t. styling (gelnagels). Nu werk ik sinds een paar maanden als nagelstylist bij een grote schoonheidssalon! NHBO bedankt!

C. v.d. Beemd, Kaatsheuvelbeoordeling van student

Ik heb al jaren een eigen nagelstudio. Een uit de hand gelopen hobby. Om die reden had ik nooit een diploma behaald in nagelstyling. Ik wilde altijd al een diploma aan de muur hebben hangen in de salon. Via NHBO een erkend diploma behaald! Eindelijk erkenning! Top!

— Andere studenten volgden ook —

— Lees ook onze nieuwsblog —

Shutterstock 360910409

Kies voor een veelzijdig beroep en word administratief medewerker

Wist je dat iedere ondernemer verplicht is om een administratie bij te houden en deze administratie minstens zeven jaar lang […]

Werkloosheid Daalt3

Goed nieuws: minder werkloosheid!

Gisteren verscheen er een positief bericht met betrekking tot werkloosheid: deze is in tien jaar niet zo veel gedaald als […]

Starten Als Ondernemer4

Hoe te starten als ondernemer?

Over goede voornemens gesproken: wat staat er allemaal op jouw to-dolijst dit jaar? 2017 is begonnen: een nieuw jaar vol […]

Page 1 of 612345»...Last »