Infosessies
Infosessies

Onze Open Dagen

In januari hebben we naar jaarlijkse gewoonte onze open dagen en infosessies gehouden. Bedankt voor jullie belangstelling! Vanwege het grote succes zullen we verspreid over het jaar nog meerdere infosessies organiseren. Ontdek de data van de eerstvolgende sessie bij jou in de buurt en kom je informeren over je favoriete cursus. We beantwoorden graag al jouw vragen.

Tot 30% korting

Naar aanleiding van onze open dagen ontvang je nog dit weekend tot 30% korting op het lesgeld! Schrijf je online in tussen vrijdag 31 januari 16.00 uur en zondag 2 februari 23.59 uur. Jouw korting wordt automatisch verrekend.

 

Infosessies maart 2020

13/03/2020    Amsterdam  17u00 - 20u00 Meer info

Infosessie Amsterdam

Wanneer

Vrijdag 13/03/2020 Start: 17u00 Einde: 20u00

Waar

Naritaweg 225 in Amsterdam Bekijk de locatiepagina

Wat

  • Cursussen inkijken
  • Studieadvies
  • Kennismaking met de school
  • Inschrijvingen

*VOORWAARDEN: Kortingen zijn enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen binnen de genoemde actieperiode, en alleen voor cursussen waarvoor de student niet eerder was ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die zich veertien dagen voorafgaand aan een kortingsactie al hebben ingeschreven en die gebruik willen maken van het herroepingsrecht, kunnen geen gebruikmaken van korting. Onze kortingsacties zijn niet met elkaar te combineren en zijn niet geldig als je kiest voor betaling van het lesgeld in termijnen.

Share This Article If You Liked It :)