Campus

NHBO Amsterdam

  Naritaweg 225
  Amsterdam, NL
  Contacteer ons

Algemene informatie

Op NHBO locatie Amsterdam, Naritaweg 225, worden verschillende klassikale opleidingen en workshops georganiseerd. Dankzij de ligging vlakbij station Sloterdijk is deze locatie uitstekend te bereiken.   Wil je langskomen om opleidingsmateriaal in te zien, of heb je behoefte aan een adviesgesprek? Maak dan eerst een afspraak.   Let op: ons gebouw heeft geen parkeergelegenheid. Een voordelige optie is P+R Sloterdijk. Bekijk deze website voor meer informatie over parkeren. 


Openingsuren

  • Maandag:  Gesloten
  • Dinsdag:  Gesloten
  • Woensdag:  Gesloten
  • Donderdag:  Gesloten
  • Vrijdag:  Gesloten
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Amsterdam kan volgen.

Lesplanning Amsterdam

Op deze locatie is geen kantine aanwezig, wel een keuken met koelkast. Op 10 minuten lopen, rondom treinstation Amsterdam Sloterdijk, zijn een supermarkt en diverse horecagelegenheden te vinden.

Routebeschrijving

Bus

Wanneer je met de bus, tram of metro reist, is de dichstbijzijnde halte Station Sloterdijk. Verlaat het station aan de westzijde (Orlyplein) en sla linksaf. Je loopt onder het spoor door. Daarna steek je bij het zebrapad de doorgaande weg over langs het Mercurehotel. Je loopt dan recht de Naritaweg in. Je vindt onze locatie verderop in de straat aan de linkerkant.

Trein

Reis met de trein naar Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar Naritaweg 223-233. Verlaat het station aan de westzijde (Orlyplein) en sla linksaf. Je loopt onder het spoor door. Daarna steek je bij het zebrapad aan de rechterkant de doorgaande weg over. Je loopt dan recht de Naritaweg in. Je vindt onze locatie verderop in de straat aan de linkerkant.

Auto

Je kunt in de omgeving betaald parkeren. Een voordelige optie is P+R Sloterdijk. Bekijk deze website voor meer informatie over parkeren. 

Lesplanning Amsterdam

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren