blog-post

Beautyopleidingen NHBO: maak van je passie je beroep

NHBO leidt op tot een behoorlijk divers aantal beroepen. Een groot deel van de opleidingen leiden op tot een carrière in de wereld van beauty & care. Al vanaf het prille begin biedt NHBO opleidingen en cursussen die jou omscholen tot professioneel schoonheidsspecialist, pedicure, kapper, nagelstylist en nog veel meer andere beautyberoepen. Wil jij ook een carrière in schoonheidsverzorging? Elke dag mensen knap en mooi maken als schoonheidsspecialist of make-up artist? Lees dan verder en ontdek welke NHBO-beautyopleiding het beste bij jou past.
 
De meeste beautyopleidingen volg je klassikaal, maar sommige kun je ook vanuit huis volgen. Alle opleidingen zijn praktijkgericht en inclusief klassikale- of online begeleiding van een ervaren docent. Omdat NHBO een groot aantal verschillende schoonheidsopleidingen aanbiedt, vind je hieronder een overzicht. Zo kun jij de beste keuze maken voor jouw toekomstige carrière, waarin schoonheid centraal staat.
 
Hand- en voetverzorging
 
Veelgebruikte lichaamsdelen zijn de handen en voeten. Niet alleen voor het vasthouden en pakken van objecten is de hand erg belangrijk, en voor het houden van balans de voet, maar ook voor het voelen. In je handen en voeten komen veel zenuwuiteinden samen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld onderscheid maken tussen scherp en bot of heet en koud. Én goedverzorgde handen en voeten zijn natuurlijk belangrijk  voor een goede eerste indruk. Kortom: onze handen en voeten verdienen wel wat aandacht. Kies uit een van onderstaande opleidingen en steek de handen uit de mouwen!
 
Manicure (klassikaal)
Acrylnagels (klassikaal)
Gellak (klassikaal)
Nagelstylist (thuisstudie)
Nailart (klassikaal)
Polygel (klassikaal)
Pedicure (zowel klassikaal als thuis)
Spa Pedicure (klassikaal)
 
Make-up en gelaatsverzorging
 
Wil jij jouw talent op het gebied van make-up ontdekken of verder ontwikkelen? In de toekomst elke dag aan de slag gaan met het aanbrengen van de mooiste make-up designs? Kijk dan goed naar de volgende opleidingen en maak van jouw toekomstige klanten échte eyecatchers. Smokey eyes, cat eyes en spotlight eyes: jij leert welke stijl het beste past bij het gezicht van jouw klant. Of kies voor een opleiding waarin de huidverzorging van het gezicht centraal staat.
 
 
Gelaatsverzorging (klassikaal)
MUA: Airbrush (klassikaal)
MUA: Eyeliner (klassikaal)
Natuurlijke Cosmetica (thuisstudie)
Professionele Visagie (thuisstudie)
Schoonheidsspecialist (zowel klassikaal als thuis)
Visagie Basis (klassikaal)
Visagie Gevorderden (klassikaal)
Parfumconsulent (thuisstudie)
 
Haarstyling
 
Weet je nog altijd niet of een van de bovenstaande opleidingen iets voor jou is? Zit je nou nog steeds met je handen in het haar? Dan zegt dat misschien genoeg, want onze haren hebben natuurlijke ook de nodige aandacht nodig om verzorgd en gestijld voor de dag te komen. Als jij altijd al kapper wilde worden of droomt van een andere carrière in het stijlen van lichaamshaar, kun je met een van de volgende opleidingen zeker uit de voeten.
 
Barbier Allround (klassikaal)
Brazilian Wax (klassikaal)
Hairstylist (thuisstudie)
Kapper (thuisstudie)
Kappersassistent (thuisstudie)
Ontharing en Waxing (klassikaal)
Threading (klassikaal)
Wenkbrauw Henna (klassikaal)
Wenkbrauwextensions (klassikaal)
Wenkbrauwstylist (klassikaal)
Wimperextensions (klassikaal)
Wimperextensions 3D (klassikaal)
Wimperlifting (klassikaal)
 
Beauty Consultant Allround
 
Mocht je nou nog steeds twijfelen, omdat misschien alle soorten beautyopleidingen je wel aanspreken, ook daarvoor biedt NHBO dé oplossing, namelijk: de opleiding Beauty Consultant Allround. Deze complete thuisstudie leidt jou, aan de hand van verschillende modules, op tot een allround beautyverzorger die van alle markten thuis is.
 
Wil je meer informatie over bovengenoemde NHBO-opleidingen? Schroom dan niet: bellen, mailen en chatten met onze opleidingsconsulenten kan altijd. Ook de deur van ons hoofdkantoor in Breda is tijdens werktijden voor jou geopend. Start snel met jouw beautycarrière en maak van je passie je beroep. Schrijf je in!

Delen

Auteur

Bob van Dongen | 2019-03-13

Blog Tags


INSCHRIJVEN CONTACT