blog-post

Besparende gouden tip voor wie het opleidingstotaalplaatje wil

Wil je lekker geld besparen op je opleiding? En ben je geobsedeerd om alles te leren over je toekomstige professie? Een van de slimste dingen die je kunt doen is een allround studietraject volgen.
 
Wat is een allround traject in hemelsnaam, hoor ik je denken. Ik kan je vertellen dat je als het ware een paar opleidingen uit hetzelfde vakgebied combineert.
 
How to allround?
 
Stel, je wil voedingsdeskundige worden. Dan ga je sowieso alles leren over wat we eten (studierichting 1). Misschien wil je daarbij mensen helpen om kilo’s te verliezen (studierichting 2). En meer weten over welk eten goed is voor kinderen met ADHD (studierichting 3). Plus een specialisatie, zeg dieetkok (keuzevak 1) of sportvoedingsadviseur (keuzevak 2). Al die opleidingen bij elkaar, noemt zich dan een allround studietraject.
 
Je komt met een allround het naadje van de kous te weten over jouw toekomstige professie en bent breed opgeleid. Een goed idee als je een echte kenner binnen je vakgebied wil worden. Wil je weten of je ook één of enkele opleidingen kunt volgen? Wat het niveau van het studietraject is? Waarom je kiest voor een allround? De antwoorden kun je vinden op de cursuspagina van de allround studies. Scroll/ swipe dan beneden naar 'goed om te weten over deze cursus'. 
 
Ping-ping besparen
 
Hoe krijg je meer opleiding voor minder? Iedereen wordt simpelweg blij van bakken met geld besparen dus hoe zit het met die korting? Doordat je een alles-in-één-deal maakt ben je stukken voordeliger uit dan wanneer je iedere opleiding apart volgt (en dus ook betaalt!). Voor het allround studietraject voedingsdeskundige uit eerder genoemd voorbeeld bespaar je op deze manier €276,-. Een tip die ik echt met je wil delen want je profiteert van een flinke korting!

Auteur

Sam van Seeters | 2018-11-13

Blog Tags


Verwante Cursussen


Categorieën


Deel deze blog

<

Vorige blog

Het geheim achter een examen zonder stress
>

Volgende blog

5 goede manieren die klanten waarderen
Share This Article If You Liked It :)