Leg je vader in de watten tijdens vaderdag

Geef een opleiding cadeau

Wil je op 16 juni je vader of een belangrijk vaderfiguur in je leven in het zonnetje zetten? Ben je nog op zoek naar het ideale geschenk? Dan hebben we bij NHBO het perfecte cadeau om te overhandigen!

Schrijf je vader, je extra vader, een papa-to-be of gewoon jezelf tussen woensdag 12 juni en zondag 16 juni in voor een opleiding naar keuze en krijg bovendien 15% korting!

De korting wordt automatisch verrekend bij je inschrijving tijdens de actieperiode voor een van onze vele opleidingen. De actie begint op woensdag 12 juni om 9.00 uur en loopt tot en met zondag 16 juni.

Praktische details voor deze kortingsactie

Wanneer kan ik inschrijven met korting?

De korting is beschikbaar van 12 juni 2019 tot en met zondag 16 juni 2019.

Voor welke opleidingen is de korting geldig?

Je krijgt korting op alle opleidingen! Iedereen profiteert: of je nu kiest voor een klassikale cursus of een thuisstudie, een workshop of een allround opleiding. Op elke cursuspagina zie je hoeveel korting je krijgt.

Hoeveel korting krijg ik?

Je krijgt 15% korting op alle curussen op deze website. De korting wordt automatisch verrekend.

Moet ik iets doen om de korting te krijgen?

Helemaal niet! De korting wordt automatisch verrekend tijdens je inschrijving.

Kan ik kortingen combineren?

Andere kortingsacties op de website, zoals bijvoorbeeld vroegboekkortingen, zijn niet combineerbaar met deze korting.

Ik ben al ingeschreven voor een opleiding, krijg ik ook nog korting?

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen vanaf 12/06/2019 en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven voor eenzelfde cursus veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen. De algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op deze actie.

Er loopt toch iets mis bij mijn inschrijving, wat nu?

Contacteer ons via het contactformulier. We nemen snel contact met je op om je verder te helpen zodat je toch van de korting kan profiteren.